JOCURI CARTOON NETWORK - GARDFIELD PRINDE OUA

Descriere Joc:

Jocul GARDFIELD PRINDE OUA face parte din categoria JOCURI CARTOON NETWORK si a fost jucat de 200 ori. Gardfield prinde oua este un joc nou online cu pisica cea lenesa, Garfield, oferit de siteul unic de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti ajuti cat mai bine caracterul sa prinda ouale. Demonstreaza ca iti poti sprijini cat mai bine motanul favorit din desenele animate ale copilariei, Garfield, si ajuta-l pe acesta sa ia cat mai multe puncte in acest joc nou online. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu garfield, jocuri noi garfield, jocuri gratis garfield, garfield, garfield online, garfield online gratis, garfield jocuri online, garfield jocuri noi, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

GARDFIELD PRINDE OUA a fost adugat in data de: si este al 2638-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI CARTOON NETWORK. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE