JOCURI MEMORIE - GASPAR SI LISA 7 DIFERENTE

Descriere Joc:

Jocul GASPAR SI LISA 7 DIFERENTE face parte din categoria JOCURI MEMORIE si a fost jucat de 59 ori. Gaspar si Lisa 7 diferente este un joc nou de strategie si memorie, gasit pe siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa demonstrezi ca poti sa castigi cat mai multe puncte identificand toate diferentele din joc. Astfel, va trebui sa gasesti fiecare difetena intr-un timp scurt pentru a lua punctajul mare si pt obtinerea cator mai multe puncte si realizari la final de joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu gaspar si lisa, gaspar si lisa, gaspar si lisa online, gaspar si lisa gratis, gaspar si lisa jocuri, gaspar si lisa jocuri noi, jocuri online gaspar si lisa, jocuri gratis gaspar si lisa, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

GASPAR SI LISA 7 DIFERENTE a fost adugat in data de: si este al 2640-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI MEMORIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE