JOCURI ANIMALE - GODZILA A EVADAT

Descriere Joc:

Jocul GODZILA A EVADAT face parte din categoria JOCURI ANIMALE si a fost jucat de 282 ori. Godzila a evadat este un joc online unic cu urasa creatura godzila, oferit de siteul de jocuri wwww.jocuripoki.ro unde poti sa castigi cat mai multe puncte folosindu-ti curajul si luptand impotriva acestei creaturi. Trebuie sa rezisti si sa formezi baricade pentru oprirea godzilei in acest joc si astfel vei avea ocazia sa castigi. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu godzila, jocuri noi godzila, jocuri gratis godzila, godzila online, godzila jocuri, godzila gratis, godzila online gratis, godzila gratis online, godzila gratuit, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

GODZILA A EVADAT a fost adugat in data de: si este al 2641-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANIMALE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE