JOCURI DISNEY - CURSA LUI GOOFY

Descriere Joc:

Jocul CURSA LUI GOOFY face parte din categoria JOCURI DISNEY si a fost jucat de 104 ori. Cursa lui Goofy este un joc nou disney, oferit de siteul nostru online de jocuri www.jocuripoki.ro unde tu trebuie sa folosesti indemanarea si talentul la curse pt a il ajuta pe goofy sa castige cursa. Demonstreaza ca poti castiga cursa si ca poti sa infrangi fiecare adversar alaturi de acesta in jocul nostru, si vei putea sa petreci timp alaturi de prietenii sai cei mai buni. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu goofy, jocuri noi goofy, jocuri gratis goofy, jocuri online goofy, goofy online, goofy gratis, goofy jocuri noi, goofy jocuri online, goofy jocuri gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

CURSA LUI GOOFY a fost adugat in data de: si este al 2642-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DISNEY. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE