JOCURI DISNEY - GOOFY CURSA

Descriere Joc:

Jocul GOOFY CURSA face parte din categoria JOCURI DISNEY si a fost jucat de 109 ori. Goofy cursa este un joc nou online, oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde tu trebuie sa folosesti indemanarea pentru a putea participa la cele mai intense curse Disney vazute vreodata in istorie. Trebuie sa participi la aceste curse cu Goofy pe care va trebui mai apoi sa il ajuti in asa masura incat el sa poata castiga punctaj maxim. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri goofy, jocuri online goofy, jocuri gratis goofy, goofy online, disney goofy, goofy disney, goofy disney gratis, jocuri online disney, jocuri gratis disney, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

GOOFY CURSA a fost adugat in data de: si este al 2643-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DISNEY. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE