JOCURI MEMORIE - HORTON DIFERENTE

Descriere Joc:

Jocul HORTON DIFERENTE face parte din categoria JOCURI MEMORIE si a fost jucat de 111 ori. Horton diferente este un joc online gratuit pentru memoria vizuala si capacitatea de a gasi diferentele intre poze, oferit de siteul de jocuri gratis www.jocuripoki.ro Aici tu poti sa il ajuti pe Horton sa gasesca din nou toate diferentele din joc pe care cu siguranta le vei putea identifica daca te vei concentra indeajuns de mult cand te vei juca jocul cu Horton. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu horton, jocuri noi horton, jocuri online horton, jocuri logica horton, horton online, horton jocuri, horton gratis, horton jocuri noi, horton jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

HORTON DIFERENTE a fost adugat in data de: si este al 2645-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI MEMORIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE