JOCURI ANIMALE - CAINI HUSKY

Descriere Joc:

Jocul CAINI HUSKY face parte din categoria JOCURI ANIMALE si a fost jucat de 130 ori. Caini Husky este un joc nou online de aventura , cu animale de la polul nord, oferit de siteul nostru de jocuri www.jocuripoki.ro Trebuie sa conduci cat mai bine o sanie de caini in acest joc si astfel vei putea sa castigi cursele. Ai grija de fiecare catel in parte iar acestia te vor duce cu siguranta primii la linia de sosire din fiecare cursa. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu husky, jocuri noi husky, jocuri gratis husky, jocuri online husky, husky online, husky jocuri, husky jocuri noi, husky jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

CAINI HUSKY a fost adugat in data de: si este al 2647-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANIMALE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE