JOCURI DISNEY - EPOCA DE GHEATA 2

Descriere Joc:

Jocul EPOCA DE GHEATA 2 face parte din categoria JOCURI DISNEY si a fost jucat de 178 ori. Epoca de gheata 2 este un joc nou online gratuit si amuzant, cu celebrele personaje extrem de interesante din seria de desene cu epoca de gheata. Aici, in acest joc ai grija de fiecare dintre favoritele tare personaje din aceasta serie de filme si incearca sa ii oferi fiecaruia dintre acestea, tot ajutorul de care vor avea cu siguranta nevoie in aventura lor. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri ice age, jocuri noi ice age, jocuri online ice age, jocuri gratis ice age, ice age online, ice age jocuri, ice age jocuri noi, ice age jocuri online, ice age gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

EPOCA DE GHEATA 2 a fost adugat in data de: si este al 2648-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DISNEY. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE