JOCURI DRESS-UP - PONEI DRESS UP

Descriere Joc:

Jocul PONEI DRESS UP face parte din categoria JOCURI DRESS-UP si a fost jucat de 115 ori. Ponei dress up este un joc nou de dress up, oferit in exclusivitate de siteul nostru de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa folosesti cat mai bine talentul artistic de a da culoare poneilor. Trebuie sa le oferi cat mai bine costumatie potrivita poneilor si astfel te poti bucura cat mai mult de jocul nostru destintat fanilor care adora jocurile online de dress up. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu ponei, jocuri noi ponei, jocuri online ponei, jocuri gratis ponei, ponei online, ponei jocuri, ponei jocuri noi, ponei jocuri gratis, ponei jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PONEI DRESS UP a fost adugat in data de: si este al 2651-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DRESS-UP. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE