JOCURI INDEMANARE - PAPUSILE MUPPETS

Descriere Joc:

Jocul PAPUSILE MUPPETS face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 114 ori. Papusile Muppets este jocul nostru de logica si descoperire, unde vei primi niste numere pe care va trebui sa leidentifici in pozele cu Papusile Muppets. Tu trebuie sa faci acest proces sa se intample cat mai rapid cu putinta si astfel sa demonstrezi ca stii cum functioneaza mecanismul prin are numerele sunt ascunse in jocul Papusile Muppets. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu papusile muppets, jocuri online papusile muppets, jocuri noi papusile muppets, muppets, muppets games, free muppets games, new muppets games, online muppets games, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PAPUSILE MUPPETS a fost adugat in data de: si este al 2656-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE