JOCURI LOONEY TUNES - LOONEY TUNES LA MASA

Descriere Joc:

Jocul LOONEY TUNES LA MASA face parte din categoria JOCURI LOONEY TUNES si a fost jucat de 95 ori. Looney Tunes la masa este un joc nou, cu seria noastra preferata de desene animate, Looney Tunes, oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro in care tu trebuie sa te bucuri de o masa copioasa si delicioasa in compania preferatelor tale personaje din desene. Demonstreaza ca te poti distra mancand si mai ales gatind alaturi de preferatele personaje din Looney Tunes . Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu looney tunes show, jocuri online looney tunes show, jocuri noi looney tunes show, jocuri gratis looney tunes show, looney tunes show online, looney tunes show gratis, looney tunes show jocuri, looney tunes show jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

LOONEY TUNES LA MASA a fost adugat in data de: si este al 2657-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI LOONEY TUNES. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE