JOCURI MARIO - LOUIE PIZZA

Descriere Joc:

Jocul LOUIE PIZZA face parte din categoria JOCURI MARIO si a fost jucat de 120 ori. Louie pizza este un joc online de livrat pizza pentru fiecare client care te va solicita in joc. Tu va trebui sa ii oferi lui Louie tot ajutorul de care dispui pentru a il ajuta pe acesta sa ajunga la timp cu pizza. Demonstreaza ca te pricepi in jocul nostru sa faci o treaba pe masura si astfel vei fi recompensat cu respect si multumiri din partea clientilor multumiti de pizza pe care le-ai livrat-o. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri pizza, jocuri noi pizza, jocuri gratis pizza, jocuri online pizza, pizza jocuri noi, pizza jocuri gratis, pizza jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

LOUIE PIZZA a fost adugat in data de: si este al 2658-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI MARIO. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE