JOCURI POMPIERI - POMPIERUL SAM SUNETE

Descriere Joc:

Jocul POMPIERUL SAM SUNETE face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 107 ori. Pompierul Sam sunete este un joc nou cu pompieri, gasit pe siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde te poti bucura de jocul nostru cat si de multe altele cu pompieri. Tu trebuie sa il ajuti pe Pompierul Sam in acest joc, sa isi demonstreze curajul si mai ales, calificarea pentru meseria incitanta de pompier, pe care acesta o are si pe care o foloseste pentru a salva vietile oamenilor in fiecare zi. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pompierul sam, pompierul sam online, pompierul sam jocuri, pompierul sam gratis, jocuri noi pompierul sam, jocuri online pompierul sam, jocuri gratis pompierul sam, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POMPIERUL SAM SUNETE a fost adugat in data de: si este al 2660-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE