JOCURI AVENTURA - PEPE - TRAVERSEAZA STRADA

Descriere Joc:

Jocul PEPE - TRAVERSEAZA STRADA face parte din categoria JOCURI AVENTURA si a fost jucat de 125 ori. Pepe - traverseaza strada este un joculet gratuit oferit pentru copii, care vor sa invete cum sa traverseze strada. Tu va trebui sa incerci sa folosesti indemanarea pentru a putea castiga un punctaj mare. Foloseste cat mai bine bine indemanarea si ai grija la fiecare regula de circulatie pentru a putea castiga un punctaj mare in orice nivel. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pepe, jocuri gratis pepe, jocuri online pepe, jocuri noi pepe, pepe jocuri, pepe jocuri online, pepe jocuri noi, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PEPE - TRAVERSEAZA STRADA a fost adugat in data de: si este al 2661-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI AVENTURA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE