JOCURI DORA - DIEGO SI GOANA DUPA CUMPARATURI

Descriere Joc:

Jocul DIEGO SI GOANA DUPA CUMPARATURI face parte din categoria JOCURI DORA si a fost jucat de 75 ori. Diego si goana dupa cumparaturi este un joc frumos cu Diego cel amuzant si prietenos,pe care tu il vei putea juca oricand aici pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro si unde vei gasi o multime de aventuri.In acest joc trebuie sa il ajuti pe Diego sa faca toate cumparaturile necesare pentru a obitne un punctaj mare.Asadar trebuie sa te asiguri ca Diego va avea toate elementele la dispozitie sa castige punctajul dorit in acest joc intens. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: diego games, diego games 2015, diego games online, free diego games, new diego games, diego games for free, jocuri cu diego, jocuri cu diego gratis, mobile diego games, jocuri noi diego, adventure games, adventure games, mobile adventure games, new adventure games, free adventure games, adventure games 2015, adventure games 2016, jocuri de aventura, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

DIEGO SI GOANA DUPA CUMPARATURI a fost adugat in data de: si este al 2817-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DORA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE