ACTIUNE - TARZAN IN JUNGLA

Descriere Joc:

Jocul TARZAN IN JUNGLA face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 147 ori. Tarzan in jungla este un joc interesant si foarte captivant pe care il vei putea juca gratuit aici pe site-ul online gratis de jocuri www.jocuripoki.ro si unde vei avea ocazia sa te joci alaturi de cel mai bun personaje al junglei,Tarzan.Trebuie sa demonstrezi bineinteles ca ai o putere foarte buna de a trece peste aventurile si provocarile periculoase pe care acest le va intampina in acest joc superb de aventura si jungla. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: tarzan games, tarzan games 2016, tarzan games for free, mobile tarzan games, new tarzan games, free tarzan games, 2016 tarzan games, jocuri tarzan, jocuri tarzan gratis, jocuri tarzan online, jocuri tarzan 2016, jocuri cu tarzan, jocuri cu tarzan noi, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

TARZAN IN JUNGLA a fost adugat in data de: si este al 2821-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE