ACTIUNE - LUPTELE DE WRESTLING

Descriere Joc:

Jocul LUPTELE DE WRESTLING face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 131 ori. Luptele de wrestling este un joc captivant online nou de tipul wrestinlg cu lupte si batai pe care ti-l oferim aici pe site-ul de jocuri www.jocuriplay.ro si unde va trebui sa iti ajuti luptatorul sa isi infranga toti adversarii.Trebuie sa demonstrezi ca te pricepi la acest gen de lupte alaturi de cel mai bun luptator si astfel vei avea ocazia sa primesti punctele dorite de fiecare data cand vei lupta si vei castiga un turneu in acest joc de wrestling. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: wrestling, wrestling games, free wrestling games, new wrestling games, online wrestling games, 2016 wrestling games, wrestling games for free, jocuri wrestling, jocuri wrestling gratis, jocuri wrestling noi, jocuri wrestling online, jocuri wrestling 2016, jocuri wrestling gratuite, jocuri wrestling pc, jocuri wrestling telefon, jocuri wrestling mobil, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

LUPTELE DE WRESTLING a fost adugat in data de: si este al 2822-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE