JOCURI DISNEY - ED EDD SI EDDY PE ROTI

Descriere Joc:

Jocul ED EDD SI EDDY PE ROTI face parte din categoria JOCURI DISNEY si a fost jucat de 129 ori. Ed Edd si Eddy pe roti este un joc deosebit cu cei 3 in care trebuie sa te dai pe diverse vehicule pentru a lua un punctaj bun.Va trebui sa castigi puncte foarte multe pentru a reusi sa obtii victoria de fiecare data cand vei concura la o cursa.Trebuie sa ai grija in fiecare moment sa nu te accidentez pentru ca vei pierde puncte importante si astfel sansa de a iesi pe locul unu in fruntea clasamentului de fiecare data. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri curse, jocuri online curse, jocuri cu curse, jocuri cu curse gratis, jocuri gratis curse, jocuri noi curse, jocuri online cu curse, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ED EDD SI EDDY PE ROTI a fost adugat in data de: si este al 2825-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DISNEY. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE