JOCURI PUZZLE - REGATUL DE GHEATA

Descriere Joc:

Jocul REGATUL DE GHEATA face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 130 ori. Regatul de gheata este un joc unic de tipul puzzle pe care noi il oferim pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro si unde vom putea sa folosim toata capacitatea si inteligenta pe care o avem pentru a castiga.Vom incerca sa ne utilizam de toata logica pe care o avem pentru a rezolva fiecare puzzle cu regatul de gheata frozen si astfel vom avea oportunitatea sa demonstram ca detinem o inteligenta foarte mare pentru a castiga in acest joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: puzzle games, puzzle games for free, mobile puzzle games, new puzzle games, android puzzle games, jocuri puzzle, jocuri puzzle online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a castiga sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

REGATUL DE GHEATA a fost adugat in data de: si este al 2826-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE