JOCURI PRINTESE - HELLO KITTY CURSA PRIN ORAS

Descriere Joc:

Jocul HELLO KITTY CURSA PRIN ORAS face parte din categoria JOCURI PRINTESE si a fost jucat de 66 ori. Hello Kitty cursa prin oras este un joc interesant,deosebit si unic cu hello kitty,fericita si minunata pisicuta de oras,pe care tu il vei putea incerca in orice moment pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro si unde vei avea ocazia sa o ajuti pe aceasta sa se plimbe linistita prin oras.Trebuie sa fii un sofer minunat pentru pisicuta cea deosebita si astfel vei putea sa o conduci pe aceasta intr-o plimbare de neuitat prin oras intr-o zi de duminica speciala. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: hello kitty, hello kitty online, hello kitty gratis, jocuri cu hello kitty, jocuri hello kitty, jocuri hello kitty online, jocuri gratis hello kitty, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

HELLO KITTY CURSA PRIN ORAS a fost adugat in data de: si este al 2827-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PRINTESE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE