ACTIUNE - ASASINUL INNASCUT

Descriere Joc:

Jocul ASASINUL INNASCUT face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 146 ori. Asasinul innascut este un joc cu lupte si actiune oferit de site-ul romanesc de jocuri www.jocuripoki.ro unde va trebui sa iti ajuti luptatorul sa isi depaseasca adversarii prin arta straveche de lupta pe care aceasta a invatat-o de curand.Vei putea sa te folosesti de puterile invatate,de tot felul de obiecte din mediul inconjurator si astfel te vei putea mandri cu ceea ce ai invatat sa stapanaesti in acest joc de actiune plin cu lupte de strada si ninja. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri lupte, lupte online, jocuri cu lupte, jocuri lupte online, jocuri online cu lupte, jocuri asasini, jocuri cu asasini, asasini online, assasins games, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ASASINUL INNASCUT a fost adugat in data de: si este al 2828-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE