JOCURI MARIO - MARIO TNT

Descriere Joc:

Jocul MARIO TNT face parte din categoria JOCURI MARIO si a fost jucat de 188 ori. Mario TNT este un joc de aventura si indemanare unic pe care va trebui sa-l incerci gratis aici pe site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei putea obtine o multime de punctaje pentru a putea sa il duci pe mario in aventura finala din fiecare nivel.Trebuie sa supravietuiesti sa te feresti de orice inamic si obstacol pentru a putea invinge in acest joc si desigur ca vei putea primi recompensele mult visate. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu mario, mario 2016, poki mario, mario poki, jocuri gratis mario, jocuri cu mario noi, jocuri noi mario, jocuri gratuite mario, mario 2016 free, free mario 2016, jocuri online poki, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouseul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MARIO TNT a fost adugat in data de: si este al 2832-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI MARIO. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE