JOCURI MARIO - MARIO KART

Descriere Joc:

Jocul MARIO KART face parte din categoria JOCURI MARIO si a fost jucat de 126 ori. Mario kart este un joc exceptional de indemanare cu masini si curse de masini de karting impreuna cu mario pe care il poti incerca oricand pe site-ul romanesc de jocuri www.jocuripoki.ro unde va trebui sa creezi cat mai bine o masina de kart si desigur sa incerci sa iti infrangi oponentii cu aceasta.Trebuie sa iti utilizezi cat mai mult indemanarea avuta pentru a obtine victorie in fiecare cursa pe care o vei realiza in acest joc online Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu mario, mario, mario poki, mario online 2016, jocuri noi mario, jocuri gratis mario, mario jocuri noi, mario jocuri gratuite, mario jocuri 2016, mario jocuri noi 2016, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a te juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MARIO KART a fost adugat in data de: si este al 2834-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI MARIO. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE