ACTIUNE - MONSUNO LUPTELE

Descriere Joc:

Jocul MONSUNO LUPTELE face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 129 ori. Monsuno luptele este un joc de batai clasic oferit de site+ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa incerci sa iti folosesti indemanarea la lupte pentru a iti invinge adversarul,fie el calculatorul sau un alt prieten.Va trebui sa treci de aceasta provocare a bataliei si astfel va trebui sa supravietuiesti in fata oricarui adversar.Incearca sa invingi orice inamic si detine suprematia in acest joc fenomenal de lupte. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri lupte, jocuri lupte online, jocuri monsuno, jocuri noi monsuno, jocuri 2016 monsuno, monsuno jocuri online, monsuno jocuri gratis, monsuno jocuri romanesti, monsuno jocuri lupta, jocuri lupta monsuno, luptele monsuno, lupte monsuno, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse+ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MONSUNO LUPTELE a fost adugat in data de: si este al 2836-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE