JOCURI MARIO - SUPER MARIO LA CURSE

Descriere Joc:

Jocul SUPER MARIO LA CURSE face parte din categoria JOCURI MARIO si a fost jucat de 121 ori. Super Mario la curse este un joc superb de actiune cu curse de masini oferit de site-ul online romanesc www.jocuripoki.ro unde trebui sa il ajuti pe Mario sa treaca de provocarile incredibile ale acestui sezon de curse.Incearca sa il ajuti pe acesta sa castige in fata celor mai rapizi adversari din lume si bucura-te de incredibila lume a curselor de masini alaturi de Mario si bunii sai prieteni. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri curse, jocuri curse mario, jocuri mario online, mario curse 2016, mario online curse, mario curse gratis, mario gratis 2016, jocuri noi mario, jocuri online mario, jocuri mario gratuite 2016, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

SUPER MARIO LA CURSE a fost adugat in data de: si este al 2839-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI MARIO. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE