JOCURI INDEMANARE - MELCUL BOB 1

Descriere Joc:

Jocul MELCUL BOB 1 face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 150 ori. Melcul Bob 1 este un joc minunat de aventura insa totodata si de indemanare oferit de site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti folosesti indemanarea si talentul pentru a il ajuta pe Melcul bob sa ajunga in cele mai indepartate aventuri ale vietii sale.Va trebui sa il feresti pe Bob de toate pericolele pe care le va intalni pe parcursul aventurilor sale si astfel vei putea beneficia de o multime de recompense la fiecare final de nivel al acestui joc online. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu melcul bob, melcul bob jocuri noi, melcul bob jocuri gratis, melcul bob jocuri online, melcul bob jocuri gratuite, melcul bob jocuri 2016, melcul bob 2016, melcul bob for free, melcul bob free, melcul bob jocuri noi, melcul bob jocuri online, melcul bob gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura si mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MELCUL BOB 1 a fost adugat in data de: si este al 2840-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE