JOCURI AVENTURA - MELCUL BOB 2

Descriere Joc:

Jocul MELCUL BOB 2 face parte din categoria JOCURI AVENTURA si a fost jucat de 161 ori. Melcul Bob 2 este un joc gratuit romanesc oferit de site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti folosesti cat mai bine indemanarea si astfel vei putea sa iti invingi fiecare obstacol alaturi de melcul bob.Incearca sa folosesti cat mai bine avantajele oferit de acest joc si astfel vei avea ocazia sa parcurgi fiecare nivel nou si fiecare noua aventura fara nici o problema si sa incasezi totodata punctajul maxim. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu melcul bob, melcul bob jocuri gratis, melcul bob jocuri noi, melcul bob jocuri online, melcul bob jocuri 2016, melcul bob jocuri gratuite, jocuri gratis melcul bob, jocuri noi melcul bob, jocuri online melcul bob, jocuri 2016 melcul bob, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MELCUL BOB 2 a fost adugat in data de: si este al 2841-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI AVENTURA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE