JOCURI AVENTURA - MELCUL BOB 4

Descriere Joc:

Jocul MELCUL BOB 4 face parte din categoria JOCURI AVENTURA si a fost jucat de 131 ori. Melcul Bob 4 este un joc online nou,din seria jocurilor cu Melcul bob,oferit de site-ul gratuit de jocuri romanesti www.jocuripoki.ro unde va trebui sa il ajuti iar pe melcul bob sa treaca de aventurile pe care il vor astepta in acest joc.Incearca deci sa castigi cat mai multe obiective in acest joc si astfel vei putea sa te bucuri cu adevarat de aventurile melcului bob,cel neinfricat ce va infrunta orice pericol,mereu. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu melcul bob, melcul bob online, melcul bob gratis, melcul bob jocuri noi, melcul bob jocuri gratis, melcul bob jocuri romanesti, melcul bob jocuri online, melcul bob jocuri gratuite, melcul bob 2016, melcul bob jocuri gratis 2016, melcul bob free, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MELCUL BOB 4 a fost adugat in data de: si este al 2843-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI AVENTURA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE