JOCURI AVENTURA - MELCUL BOB 5

Descriere Joc:

Jocul MELCUL BOB 5 face parte din categoria JOCURI AVENTURA si a fost jucat de 145 ori. Melcul Bob 5 este un joc interesant de aventura pe care il poti juca gratis pe site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti sa iti folosesti capacitatea de a trece peste tot felul de aventuri periculoasa impreuna cu Bob.Va trebui sa il feresti pe Bob de pericole,sa il ajuti sa treaca de fiecare obstacol,sa indeplineasca toate obiectivele si sa descopere toate comorile ascunse in acest joc superb. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: snail bob, jocuri cu snail bob, jocuri noi snail bob, jocuri online snail bob, snail bob jocuri 2016, snail bob jocuri online, melcul bob, jocuri cu melcul bob, jocuri gratis melcul bob, jocuri romanesti melcul bob, jocuri online melcul bob, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MELCUL BOB 5 a fost adugat in data de: si este al 2844-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI AVENTURA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE