JOCURI POMPIERI - MASINA DE POMPIERI

Descriere Joc:

Jocul MASINA DE POMPIERI face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 179 ori. Masina de pompieri este un joc nou gratuit cu pompieri,oferit in exclusivitate de catre echipa noastra www.jocuripoki.ro aici pe site-ul nostru pentru tine si prietenii tai pasionati de meseria de pompier.Incearca sa iti folosesti din nou curajul si dexteritatea pe care ai deprins-o din jocurile anterioare cu pompieri pentru a putea sa fii un ajutor de nota zece in acest incredibil joc nou cu pompieri,foarte bun si interesant. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pompieri, pompieri jocuri noi, jocuri cu masina de pompieri, jocuri gratis pompieri, jocuri online pompieri, pompieri jocuri noi 2016, pompieri jocuri gratuite, pompieri 2016, pompieri jocuri 2016, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca si tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MASINA DE POMPIERI a fost adugat in data de: si este al 2846-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE