JOCURI POMPIERI - CEI MAI CURAJOSI

Descriere Joc:

Jocul CEI MAI CURAJOSI face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 132 ori. Cei mai curajosi este un joc gratis cu pompieri,oferit de site-ul de jocuri gratis www.jocuripoki.ro unde va trebui sa iti folosesti curajul pentru a demonstra ca esti caificat la aceasta meserie.Incearca deci sa te bucuri cu adevarat de acest joc online si vei avea ocazia sa castigi un punctaj mare pe masura ce vei salva cat mai multe vieti alaturi de colegii tai pompieri,si ei la fel de curajosi. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pompieri, jocuri noi pompieri, jocuri gratis pompieri, jocuri online pompieri, pompieri jocuri noi, pompieri jocuri gratis, pompieri jocuri gratuite, pompieri jocuri 2016, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

CEI MAI CURAJOSI a fost adugat in data de: si este al 2847-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE