JOCURI INDEMANARE - SALVEAZA-MA

Descriere Joc:

Jocul SALVEAZA-MA face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 242 ori. Salveaza-ma este un joc online gratuit oferit de site-ul de jocuri noi online www.jocuripoki.ro unde trebuie sa salvezi aceasta mica creatura pt a putea avansa in nivele.Trebuie sa demonstrezi ca poti trece peste obstacolele acestui joc incredibil si astfel de vei putea bucura cu adevarat de frumusetea si de lumea plina de suprize ale acestuia. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu salvatori, jocuri salvatori, jocuri noi salvatori, jocuri gratis salvatori, jocuri cu salvatori online, jocuri indemanare salvatori, jocuri salvatori gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

SALVEAZA-MA a fost adugat in data de: si este al 2848-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE