JOCURI POMPIERI - PARCHEAZA MASINA DE POMPIERI

Descriere Joc:

Jocul PARCHEAZA MASINA DE POMPIERI face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 212 ori. Parcheaza masina de pompieri este un joc nou cu pompieri oferit de site-ul gratuit de jocuri romanesti www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti utilizezi indemanarea pentru a parca masina de pompieri intr-un mod cat mai bun si cat mai util pt fiecare misiune.Foloseste deci tot ceea ce ai invatat la scoala de soferi pt a putea sa iti folosesti cat mai bine abilitatile de care cu siguranta vei avea nevoie in acest joc online. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri masina de pompieri, masina de pompieri jocuri noi, masina de pompieri jocuri online, masina de pompieri jocuri gratis, masina de pompieri jocuri, jocuri cu masina de pompieri, jocuri noi masina de pompieri, jocuri online masina de pompieri, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PARCHEAZA MASINA DE POMPIERI a fost adugat in data de: si este al 2849-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE