JOCURI POMPIERI - POMPIERUL NERO

Descriere Joc:

Jocul POMPIERUL NERO face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 272 ori. Pompierul Nero este un joc unic cu pompieri oferit de site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa incerci sa te bucuri de aceasta atmosfera interesanta pe care ti-o va darui acest joc.Incearca sa salvezi cat mai multe vieti alaturi de acest minunat si bun pompier nero si vei putea sa ai parte de recunostinta si de multa bucurie din partea celor salvati. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri pompieri noi, jocuri noi pompieri, jocuri cu nero, jocuri nero, jocuri gratis nero, jocuri online nero, jocuri noi nero, nero jocuri gratis, nero jocuri noi, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POMPIERUL NERO a fost adugat in data de: si este al 2850-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE