JOCURI POMPIERI - ORASUL DIN FLACARI

Descriere Joc:

Jocul ORASUL DIN FLACARI face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 252 ori. Orasul din flacari este un joc bun cu pompieri,interesant,plin de curaj si actiune oferit de site-ul de jocuri gratis www.jocuripoki.ro unde va trebui sa iti folosesti indemanarea pentru a putea sa ajuti orasul sa revina la starea normala.Va trebui sa iti pui la incercare indemanarea in acest joc si astfel vei putea salva fiecare fiinta care se afla in pericol in acest oras in flacari. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri noi flacari, jocuri gratis pompieri, pompieri jocuri noi, pompieri jocuri online, pompieri jocuri gratis, jocuri noi pompieri, jocuri cu pompieri, jocuri gratis cu pompieri, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ORASUL DIN FLACARI a fost adugat in data de: si este al 2851-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE