JOCURI POMPIERI - POMPIERII LA INTERVENTIE

Descriere Joc:

Jocul POMPIERII LA INTERVENTIE face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 117 ori. Pompierii la interventie este un joc cu pompieri exceptional oferit de site-ul gratis de jocuri romanesti www.jocuripoki.ro unde poti incerca sa salvezi oamenii de la incendii prin intermediul acestor pompieri curajosi.Incearca sa iti ajuti cat mai bine acesti colegi salvatori si demonstreaza ca te pricepi sa fii un pompier cat se poate de talentat care sa ii salveze pe toti ceilalti. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gratis pompieri, jocuri noi pompieri, jocuri online pompieri, jocuri gratuite pompieri, pompieri jocuri noi, pompieri jocuri gratis, pompieri jocuri romanesti, pompieri jocuri actiune, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POMPIERII LA INTERVENTIE a fost adugat in data de: si este al 2852-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE