JOCURI POMPIERI - APEL 112 POMPIERII

Descriere Joc:

Jocul APEL 112 POMPIERII face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 133 ori. Apel 112 Pompierii este un joc gratis online oferit de site-ul gratis de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti folosesti indemanarea pentru a ii ajuta pe acesti pompieri.Incearca sa ajuti cat mai mult pompierii sa treaca de aceste provocari interesante si totodata ajuta-i de fiecare data in orice misiune sa salveze cat mai multe vieti de la pericolul care ii asteapta in fiecare moment. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri noi pompieri, pompieri jocuri gratis, pompieri jocuri noi, pompieri jocuri online, pompieri online, jocuri gratis cu pompieri, jocuri noi cu pompieri, jocuri online cu pompieri, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

APEL 112 POMPIERII a fost adugat in data de: si este al 2853-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE