JOCURI POMPIERI - POMPIERII

Descriere Joc:

Jocul POMPIERII face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 152 ori. Pompierii este un joc nou gratis de interventie si actiune,daruit de site-ul gratuit online de jocuri www.jocuripoki.ro unde va trebui sa iti utilizezi indemanarea pentru a putea castiga un punctaj bun.Demonstreaza ca esti un pompier de exceptie care intervine in situatiile critice cu care se confrunta locuitorii orasului si astfel poti fi recompensat pentru efortul tau zilnic. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gratis pompieri, jocuri noi pompieri, jocuri online pompieri, jocuri gratuite pompieri, jocuri cu pompieri, pompieri jocuri noi, pompieri jocuri gratis, pompieri jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POMPIERII a fost adugat in data de: si este al 2855-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE