JOCURI POMPIERI - POMPIERII SPRE INTERVENTIE

Descriere Joc:

Jocul POMPIERII SPRE INTERVENTIE face parte din categoria JOCURI POMPIERI si a fost jucat de 120 ori. Pompierii spre interventie este un joc online daruit de site-ul online gratis de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa ajuti pompierii sa intervina in situatiile de criza.Trebuie sa ai grija sa faci o treaba cat mai buna in compania acestor pompieri pentru a putea rezolva fiecare misiune si obiectiv primit in acest joc nou online cu eroi. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri noi pompieri, jocuri pompieri, jocuri cu pompieri, jocuri gratis pompieri, jocuri pompieri online, jocuri gratuite pompieri, jocuri noi pompieri, pompieri jocuri actiune, pompieri actiune, pompieri online actiune, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POMPIERII SPRE INTERVENTIE a fost adugat in data de: si este al 2856-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI POMPIERI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE