ACTIUNE - AVATAR FORTRESS LUPTA

Descriere Joc:

Jocul AVATAR FORTRESS LUPTA face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 195 ori. Avatar Fortress lupta este un joc online de actiune si de indemanare daruit de site-ul gratuit online de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti distrugi fortaretele.Trebuie sa demonstrezi ca poti sa distrgui fortareata inamica cu tot felul de proiectile inainte ca acestia sa iti poata darama baza si astfel sa te distruga.Incearca sa tragi cu proiectilele cat mai bine si vei putea castiga punctaje cat mai bune. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri online avatar, jocuri baze avatar, jocuri lupte avatar, jocuri gratis avatar, jocuri mobil avatar, avatar jocuri noi, avatar jocuri gratis, avatar jocuri online, avatar online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

AVATAR FORTRESS LUPTA a fost adugat in data de: si este al 2857-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE