ACTIUNE - AVATAR FIRE NATION LUPTA NOUA

Descriere Joc:

Jocul AVATAR FIRE NATION LUPTA NOUA face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 111 ori. Avatar Fire Nation Lupta noua este un joc nou din seria online de jocuri avatar,oferit de site-ul gratis www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti utilizezi proiectilele pentru a demola avatarul,adica fortareata,inamicului.Trebui sa faci acest lucru inainte ca acesta sa incerce sa te distruga.Va trebui sa lovesti cat mai precis fortareata si sa o distrugi cat mai rapid. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri online avatar, avatar jocuri noi, avatar jocuri gratis, avatar jocuri online, avatar jocuri gratuite, avatar gratis, avatar online, jocuri cu avatar, jocuri cu avatar online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

AVATAR FIRE NATION LUPTA NOUA a fost adugat in data de: si este al 2858-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE