ACTIUNE - AVATAR SCAPA DIN LUMEA SPIRITELOR

Descriere Joc:

Jocul AVATAR SCAPA DIN LUMEA SPIRITELOR face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 98 ori. Avatar scapa din lumea spiritelor este un joc gratis online unic cu lupte si multa actiune insotita de adrenalina,oferit de site-ul gratis de jocuri online www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti utilizezi bine tot arsenalul de puteri pentru a te lupta cat mai bine.Va trebui sa incerci sa iti distrugi adversarii si astfel vei putea obtine punctaje si recompense in functie de efortul tau. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gratis avatar, jocuri online avatar, jocuri avatar online, avatar jocuri gratuite, avatar jocuri lupte, avatar jocuri batai, jocuri cu batai avatar, jocuri actiune avatar, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

AVATAR SCAPA DIN LUMEA SPIRITELOR a fost adugat in data de: si este al 2859-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE