ACTIUNE - AVATAR BATALIA

Descriere Joc:

Jocul AVATAR BATALIA face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 178 ori. Avatar Batalia este un joc deosebit de lupta si actiune online,daruit de site-ul de jocuri romanesti www.jocuripoki.ro unde va trebui sa iti utilizezi cat mai bine curajul si desigur indemanarea pe care o ai pentru a putea stapani luptele.Trebuie sa te descurci in fata fiecarui adversar si sa arati ca ai un curaj nemaiintalnit in acest joc cu lupte de tipul avatar. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gratis avatar, avatar lupte, avatar lupte online, avatar lupte jocuri, jocuri cu avatar, jocuri gratuite avatar, jocuri online avatar, avatar online, avatar jocuri gratis, avatar jocuri online, avatar jocuri noi, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

AVATAR BATALIA a fost adugat in data de: si este al 2864-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE