JOCURI ANGRY BIRDS - ANGRY BIRDS TRANSPORT

Descriere Joc:

Jocul ANGRY BIRDS TRANSPORT face parte din categoria JOCURI ANGRY BIRDS si a fost jucat de 149 ori. Angry Birds Transport este un joc frumos cu masini si Angry Birds in care va trebui sa joci alaturi de acestea si sa le ajuti sa transporteze tot felul de lucruri dintr-o parte in alta a orasului. Aici trebuie sa faci o misiune importanta din fiecare nivel pe care il vei avea de trecut si astfel vei avea oportunitatea de a castiga punctjul cel mai mare in fiecare nivel in acest joc gratis. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu angry birds, jocuri noi angry birds, jocuri online angry birds, angry birds online, angry birds games, free angry birds games, new angry birds games, online angry birds games, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ANGRY BIRDS TRANSPORT a fost adugat in data de: si este al 2866-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANGRY BIRDS. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE