JOCURI TOM SI JERRY - TOM SI JERRY FUGA

Descriere Joc:

Jocul TOM SI JERRY FUGA face parte din categoria JOCURI TOM SI JERRY si a fost jucat de 143 ori. Tom si Jerry fuga este un joc nou amuzant cu cele doua personaje ale copilariei noastre, Tom si Jerry unde poti castiga daca vei ajuta pe acestia sa ajunga cat mai departe in nivelele din joc.Astfel trebuie sa fugi cu unul dintre cele doua personaje,vei alege tu cu care sa joci si vei putea sa te distrezi cat mai mult alaturi de acestia doi in jocul Tom si Jerry unde poti castiga o multime de distractie. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu tom si jerry, tom si jerry jocuri noi, tom si jerry jocuri online, tom si jerry online, jocuri gratis tom si jerry, jocuri noi tom si jerry, jocuri online tom si jerry, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

TOM SI JERRY FUGA a fost adugat in data de: si este al 2868-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI TOM SI JERRY . Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE