ACTIUNE - TMNT NINJA BMX

Descriere Joc:

Jocul TMNT NINJA BMX face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 200 ori. TMNT Ninja BMX este un joc cu testoasele mutante ninja in care trebuie sa le ajuti sa mearga pe bicicleta.Aici trebuie sa demonstrezi ca te pricepi sa faci trucuri uimitoare cu aceasta bicicleta BMX si desigur vei putea sa te bucuri de o experienta de neuitat in comapnia testoaselor mutante ninja.Ajuta pe fiecare testoasa sa se dea cu bicicleta intr-un mod cat mai spectaculos pentru a castiga punctajul maxim in joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gratis tmnt, jocuri gratis tmnt, jocuri noi tmnt, jocuri online tmnt, tmnt online, tmnt jocuri noi, tmnt jocuri online, tmnt jocuri gratis, tmnt gratuit, tmnt gratis online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

TMNT NINJA BMX a fost adugat in data de: si este al 2869-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE