ACTIUNE - G.T.A. FERRARI

Descriere Joc:

Jocul G.T.A. FERRARI face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 166 ori. G.T.A. Ferrari este un joc online de baieti cu actiune si masini oferit de siteul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti castiga cat mai multe punctaje.Aici trebuie sa demonstrezi ca te pricepi cat mai bine sa iti faci fiecare misiune si fiecare obiectiv intr-un timp cat mai scurt pentru a putea demonstra ca esti un castigator in jocul nostru. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri mafia, jocuri gratis mafia, jocuri noi mafia, jocuri online mafia, mafia online, gta online, jocuri gta gratis, jocuri gta noi, jocuri noi gta, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

G.T.A. FERRARI a fost adugat in data de: si este al 2871-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE