JOCURI ANGRY BIRDS - ANGRY BIRDS VS PLANTS

Descriere Joc:

Jocul ANGRY BIRDS VS PLANTS face parte din categoria JOCURI ANGRY BIRDS si a fost jucat de 140 ori. Angry Birds vs Plants este un joc interesant cu plante si angry birds pe care il poti juca gratis online pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro si unde vei avea oportunitatea sa castigi punctaje favorabile pentru care sa fii mandru. Aici trebuie sa iti alegi o tabara dintre cele doua si sa incerci sa domini jocul prin fiecare misiune si obiectiv primit pe care trebuie sa il duci la indeplinire. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu angry birds, jocuri noi angry birds, jocuri gratis angry birds, jocuri online angry birds, angry birds online, angry birds gratis, angry birds jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ANGRY BIRDS VS PLANTS a fost adugat in data de: si este al 2872-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANGRY BIRDS. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE