JOCURI ANGRY BIRDS - ANGY BIRDS RIO

Descriere Joc:

Jocul ANGY BIRDS RIO face parte din categoria JOCURI ANGRY BIRDS si a fost jucat de 123 ori. Angy Birds Rio este un joc deosebit de amuzant si foarte captivant cu angry birds si c toate celelalte pasari pe care le-ai urmarit in animatiile rio. Aici trebuie sa le ajuti pe acestea deopotriva sa zboare cat mai sus si cat mai departe pentru a putea castiga un punctaj bun. Demonstreaza ca te pricepi sa le oferi sprijinul de care au nevoie si vei avea un punctaj bun mereu. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri angry birds, jocuri cu angry birds, jocuri noi angry birds, jocuri online angry birds, jocuri rio, jocuri rio gratis, jocuri rio online, jocuri rio noi, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ANGY BIRDS RIO a fost adugat in data de: si este al 2874-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANGRY BIRDS. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE