JOCURI PUZZLE - ORASELUL LENES - LAZY TOWN

Descriere Joc:

Jocul ORASELUL LENES - LAZY TOWN face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 198 ori. Oraselul lenes - Lazy Town este un joc online gratuit daruit de site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde va trebui sa iti folosesti inteligenta si mintea pentru a putea castiga. Asadar aici va trebui sa incerci sa demonstrezi ca poti rezolva puzzle-ul cu oraselul lenes intr-un timp cat mai scurt pentru a putea beneficia de avantaje si de scoruri mai mari decat ceilalti jucatori. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri noi oraselul lenes, jocuri online oraselul lenes, jocuri gratis oraselul lenes, oraselul lenes online, lazy town games, free lazy town games, online lazy town games, new lazy town games, lazy town games for free, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ORASELUL LENES - LAZY TOWN a fost adugat in data de: si este al 2877-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE